Online Bejelentkezés

Jelentkezzen be akciós fogfehérítésre hozzánk
Június 01.- Július 31. között, az alábbi formula kitöltésével és mi hétköznap 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Milyen nap lenne alkalmas Önnek?
Jelöljön ki akár több időpontot is, ami alkalmas lenne az Ön számára.

Telefonos Bejelentkezés

Hívjon minket telefonon: 

+36 1 200 1378

Screenshot 2019-05-29 at 10.23.43.png
Screenshot 2019-05-29 at 10.25.40.png

MIKOR JAVASOLJUK ÉS HOGYAN TÖRTÉNIK A FOGFEHÉRÍTÉS

9563.jpg

Fogfehérítésre akkor lehet szükség, ha nem vagyunk megelégedve fogaink színével, vagy egyes fogaink - például gyökérkezelés miatt - sötétebbek, mint a többi. Az előbbi esetben minden fogat, az utóbbiban csak egyes fogakat kezelünk, és az alkalmazott eljárás is különböző.

A CosmoDentnél fontosnak tartjuk pácienseink biztonságát, ezért csak az EU szabályoknak megfelelő fogfehérítő anyagokat és eljárásokat alkalmazunk!

A fogfehérítést minden esetben fogorvosi konzultáció és állapotfelmérés előzi meg. Ennek során felmérjük a fogak állapotát. Amennyiben fogkőeltávolításra, tömésekre vagy más olyan kezelésekre van szükség, ami a fogak színét befolyásolja, azokkal kezdjük a munkát. Előfordul, hogy a fogak professzionális tisztítása - fogkőeltávolítás, polírozás - , vagy egy-egy régi tömés cseréje után a fogak annyival fehérebbek lesznek, hogy fogfehérítésre már nincs is szükség.

Fontos tudni, hogy a fogak fehérítése során csak az eredeti fogszövet lesz világosabb, a tömések, koronák színére az eljárás nincs hatással. A fogfehérítés után fogaink átmenetileg érzékennyé válhatnak, de ez maximum 1-2 hét alatt megszűnik. A gyorsabb megoldás érdekében fogérzékenységet csökkentő fogkrémet használhatunk.


FOGFEHÉRÍTÉS LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE A PHILIPS ZOOM-AL

  1. Az első lépés tehát a fogak megtisztítása, polírozása, hogy a fogfehérítés minél hatékonyabb legyen.

  2. Amennyiben fogaink általános megjelenésével nem vagyunk megelégedve, és nem csak egy-egy elszíneződött fogat szeretnénk fehérebbé varázsolni, akkor a következőképpen történik a kezelés. Az ínyt és a nyálkahártyát egy speciális anyaggal gondosan letakarjuk, hogy megvédjük a fogfehérítő anyagtól. A fogak külső felszínére felvisszük a fogfehérítő zselét, majd egy erős fényű lámpával megvilágítjuk. A lámpa fénye a fehérítő anyag felszabadulását segíti, így az gyorsabban bejut a fog belsejébe a fogzománcon keresztül, és eltávolítja az elszíneződéseket.

  3. 15 perc után a fogfehérítő zselét alaposan lemossuk, majd újabb réteget viszünk fel a fogakra. A kezelést háromszor ismételjük a legjobb eredmény elérése érdekében.

  4. Az így elért fogszín még világosítható otthonifogfehérítéssel, amihez a fogakra felhelyezhető fehérítősínt és fogfehérítő anyagot adunk. Ezeket a rendelői fogfehérítés után 1 hétig napi 2-3 órát használva fogaink tovább szépülnek.


FOGFEHÉRÍTÉS A COSMODENT-NÉL

A leggyorsabb és legegyszerűbb módja a rendelői fogfehérítésnek, ha a Philips ZOOM WhiteSpeed lámpát választja. Több mint 4 millió páciens fehérítette már a fogát világszerte a WhiteSpeed lámpával, ez az egyik legmegbízhatóbb fogfehérítő rendszer a világon.

A fogfehérítés menetét mindig az Ön igényeihez szabjuk. A rendelői fogfehérítést dentálhigiénikusaink végzik, majd azon pácienseinknek, akik a rendelői fogfehérítés mellett vagy attól függetlenül az otthoni fehérítést választják, dentálhigiénikusaink lépésről-lépésre betanítják az otthoni eljárást. Így a fehérséget a lehető leghosszabb ideig fenn tudják tartani, illetve a későbbiekben otthon is könnyen meg lehet ismételni. Ennek érdekében a kapott fogfehérítő sínt érdemes megőrizni, a fogfehérítő anyag pedig folyamatosan elérhető rendelőnkben - kérje bátran kollégáinktól.

Dentálhigiénikusaink várják bizalommal klinikánkon:

Livi.jpg

Sápi Lívia
Fogászati Asszisztens, Dentálhigiénikus

Ma%CC%81rti.jpg

Nagy Márta
Fogászati Asszisztens, Dentálhigiénikus